http://www.AutoDoc.SE

Share This Post

Lördagsträning i Kulan

Banor / Träffar / Träning

Om ganska exakt en vecka är det Pitstar Cup avdelning 3 nere i Danmark och efter mitt senaste framträdande där så lämnade min hoj en del att önska, därför passade det mig alldeles utmärkt att idag träna med ett gäng östgötar i deras hemtrakter.

Banan i fråga var Kulan som ligger en bit ut i skogen, inte alltför långt ifrån Motala. Det är en väldigt krävande bana med mycket sten, sand och andra saker som man får hålla koll på. Dock är den riktigt rolig. Vi hade även med oss Pontus som idag körde på en EXXO 150cc han precis köpt. Pontus är väldigt ung och idag var första gången han körde en 150cc på bana då han tidigare hade en 90cc automat. Och som ni kan se i filmen så går det alldeles utmärkt!

Har du kört något i helgen?

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Lost Password

Register

X