http://www.AutoDoc.SE

Share This Post

Nyheter

Nytt utseende

Nytt utseende

Efter att ha suttit och funderat länge och väl på hur vi ska gå vidare med Fiddy.org tog jag ett beslut om att bygga om sidan till en mer community vänlig sådan. Jag tycker att det har blivit bra, är fortfarande en del kinks som ska redas ut, men som ni alla vet, Rom byggdes inte på den dag.

Jag har fortfarande möjligheten att implementera BBpress, ett forum direkt här på siten, på så sätt slipper man slussas vidare, vad tror ni? Är det bättre att göra på det sättet? Eller kan man klicka sig till forumet härifrån?

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Lost Password

Register

X