http://www.AutoDoc.SE

Share This Post

Butiker / Main Slider

Pitbikes.se

Det har öppnat en ny webshop inom minicross, eller pitbike som vissa säger, i Sverige. Det är Pitbikes.se som drivs av Alex Reinholdsson. Alex drev tidigare mxbutiken.com och sitter som tidigare bekant som ordförande i Svefi MK

Pitbikes.se är den officiella importören i Sverige av TCB Bike från Frankrike, en av två Bucci importörer (dock den enda som aktivt jobbar) samt importör av franska YCF. Andra varumärken som säljs på sidan är franska CRZ, svenska DBR samt motorer från Gp Cube och Daytona. Allt är inte upplagt ännu men det är på gång under den närmsta framtiden. Har ni önskemål kan ni maila till Alex på alex@pitbikes.se så kikar han upp alla önskemål!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Lost Password

Register

X